Forbrukerinfo er uavhengig og leserorientert. Innholdet vårt inkluderer reklamekoblinger og gratis for alle.

Kjøkkenutstyr

Siemens kaffemaskin test – De 3 beste

Siemens kaffemaskin test

Her i artikkelen kan du lese mer om de beste kaffemaskinene fra Siemens.  Nedenfor gjennomgår vi tre modeller fra Siemens, som alle har prestert bra i tester både i inn- og utland.

Siemens er kjent for å lage rimelige og funksjonelle verktøy til husholdningen. Du kan også bli klokere om hvordan du velger en kaffemaskin som passer dine behov.

Denne artikkelen inneholder følgende kaffemaskiner:

 1. ✅ Siemens kaffemaskinTC86303
 2. ✅ Siemens kaffemaskin EQ. 6 Plus s500
 3. ✅ Siemens innebygd espressomaskin CT636LES1

1. Siemens kaffemaskin TC86303

 • ✅ 4,8 av 5 stjerner på Wupti.com
 • ✅ Testvinner ved Forbrukerrådet Tænk

Siemens kaffemaskin TC86303

Denne testvinnende kaffemaskinen er det perfekte tilskuddet til kjøkkenet hvis du ikke kan klare deg uten en god kopp kaffe. Dette er en filterkaffemaskin i fint og moderne design. Her kan du brygge opptil 15 kopper kaffe om gangen. Du kan imidlertid også enkelt brygge mindre porsjoner. Maskinen leveres med en rekke smarte og nyttige funksjoner.

Den har blant annet dryppestopp. Den kan også tidsbestemmes slik at den automatisk begynner å brygge kaffen når den passer deg. Den slås også av automatisk etter bruk hvis du glemmer det.

💡Spesifikasjoner:

 • 🔺 Type: Filter kaffemaskin
 • 🔺 Effekt: 1160 watt
 • 🔺 Antall kopper: 15
 • 🔺 Kapasitet på vanntank: 1,25 liter
 • 🔺 Dryppestopp: Ja

2. Siemens kaffemaskin EQ. 6 Plus s500

 • ✅ 5 av 5 stjerner på Whiteaway
 • ✅ Toppscorer i Forbrukerrådet Tænk
 • ✅ Toppscorer i svenske Råd & Rön
 • ✅ Toppscorer på norske Klikk.no

Siemens kaffemaskin EQ. 6 Plus s500

Setter du høye krav til kaffen din? Men vil du fortsatt spare tid og krefter i hverdagen? Da er denne helautomatiske espressomaskinen fra Siemens det perfekte valget. Her kan du lage alle de populære kaffesortene, uansett om du liker en sterk espresso eller en kremaktig cappuccino.

Maskinen håndterer hele prosessen i seg selv, så alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp. I tillegg har den et stilig og moderne design, slik at den tar seg godt ut på kjøkkenet.

💡Spesifikasjoner:

 • 🔺 Type: Fullautomatisk espressomaskin
 • 🔺 Effekt: 1500 watt
 • 🔺 Kapasiteten til kaffebønnebeholderen: 300 gram
 • 🔺 Kapasitet på vanntank: 1,7 liter
 • 🔺 Automatisk slukking: Ja

3. Siemens innebygd espressomaskin CT636LES1

 • ✅ 4,9 av 5 stjerner på Whiteaway
 • ✅ 5 av 6 stjerner på Gastromand.dk

Siemens innebygd espressomaskin CT636LES1

Denne espressomaskinen fra Siemens er ideell for deg som ikke vil gå på akkord med kaffen din. Maskinen er helautomatisk, noe som betyr at alt du trenger å gjøre er å velge favorittinnstillingene dine. Deretter håndterer maskinen hele bryggingen til perfeksjon.

Her kan du lage alt fra americano til latte macchiato. Modellen har en innebygd melkeskummer. Den er utrolig enkel å betjene via den smarte skjermen. Det er til og med en app inkludert der du kan bestille den perfekte espressoen.

💡Spesifikasjoner:

 • 🔺 Type: Helautomatisk espressomaskin
 • 🔺 Effekt: 1500 watt
 • 🔺 Kapasitet til kaffebønnebeholder: 450 gram
 • 🔺 Kapasitet på vanntank: 2,3 liter
 • 🔺 Automatisk slukking: Ja

📚Gjør hverdagen enklere, grønnere og billigere med Siemens

Siemens AG er et stort tysk selskap som i dag sysselsetter mer enn 380 000 mennesker over hele verden. Grunnlaget for suksessen ble lagt helt tilbake i 1847. Her grunnla Werner von Siemens og Johann Georg Halske det de da kalte Siemens & Halske.

Den ene var elektroingeniør, mens den andre var urmaker, og sammen dannet de et godt team. De ble raskt vellykkede med forskjellige nye teknologier innen elektronikkproduksjon, med alt fra deler sporvogner, til heiser og generatorer. Siemens spredte seg også raskt til resten av det europeiske markedet og senere til hele verden.

I dag opererer selskapet i hele 190 forskjellige land over hele verden. Selv om Siemens i dag er veldig kjent for å produsere hvitevarer, utmerker selskapet seg også i mange andre bransjer.

Dette gjelder alt fra transport til energi, helse og bygningsteknologi. Siemens er basert på et sterkt fundament med gode verdier, som har blitt opprettholdt gjennom hele reisen deres. Målet er å bruke teknologi for å gjøre verden til et bedre sted.

Dette gjøres i dag ved å levere miljøvennlige og prisvennlige produkter som kan gjøre forbrukernes hverdag betydelig lettere. Du kan lese mer om Siemens historie her.

💡FAQ: Hvordan velge riktig kaffemaskin

Det er flere forskjellige faktorer du bør vurdere før du velger en ny kaffemaskin. Markedet er stort og variert, og det kan gjøre det umulig å navigere i. Nedenfor guider vi deg til de viktigste tingene du trenger å være oppmerksom på.

Hvilken type kaffemaskin?

I utgangspunktet kan du ifølge hvitvareforhandleren WhiteAway velge mellom fem forskjellige typer kaffemaskiner. Den store forskjellen mellom dem er hvor mye du selv er involvert i bryggeprosessen. De fem typene er:

 • 🔺 Kaffemaskin med filter
 • 🔺 Halvautomatisk espressomaskin
 • 🔺 Automatisk espressomaskin
 • 🔺 Helautomatisk espressomaskin
 • 🔺 Kapsel kaffemaskin

Det er mange forskjeller på de ulike typene. Det mest avgjørende er tidsbruk, alternativer og pris og design, som du alle kan lese mer om nedenfor.

Hva er tidsforbruket ditt?

Har du liten tid om morgenen, men likevel rekke å nyte en skikkelig kopp kaffe?

Da bør du velge en maskin som brygge kaffe raskt. Her er en kapselmaskin eller en automatisk eller helautomatisk espressomaskin et godt valg.

Her er det bare å trykke på en enkelt knapp, og så har du deilig kaffe på kort tid. Ulempen er at du ikke er spesielt involvert i bryggingen, hvis du ønsker å være det. Hvis du vil ha mer kontroll selv, og tid ikke er en mangelvare, kan du trygt velge en av de andre modellene.

Hvilke funksjoner skal maskinen ha?

Det er stor forskjell på hvor mange funksjoner kaffemaskiner har. Hvis du bare liker å drikke vanlig filterkaffe og ofte lager hele kanner for mange personer av gangen, så er en vanlig kaffemaskin det smarteste valget. Hvis du vil prøve flere spennende kaffesorter, kan det være lurt å velge en mer avansert modell.

Med espressomaskiner og kapselmaskiner kan du kaste deg i å lage alt fra sterke espressoer til en kremaktig caffe latte og en perfekt cortado. Her vil du også kunne stille alt fra mengden vann og melkeskum til temperaturer under brygging.

Mange maskiner kan til og med rense seg selv, noe som sparer deg mye tid og krefter. Men jo mer smarte funksjoner maskinene har, jo dyrere vil de vanligvis også være.

Hvilken pris?

Budsjettet er viktig for mange forbrukere når det gjelder å kjøpe nytt utstyr til hjemmet. Det er også veldig stor prisforskjell avhengig av hva du velger. Det er ingen tvil om at espressomaskiner er dyrere enn vanlige kaffemaskiner.

Her kan det faktisk være flere tusen kroner forskjell. Imidlertid får du også mye for pengene. Du må vurdere om du trenger alle de ekstra funksjonene som følger med den. Ellers lønner det seg kanskje ikke å investere i en kostbar maskin.

Hvordan skal designet være?

siemens-kaffemaskin-kaffe

Kaffemaskinen har ofte et fremtredende og veldig synlig sted på kjøkkene. Derfor vil du kanskje også vurdere selve designet. I dag er det et hav av moderne og fine modeller, som utvilsomt vil dekorere ethvert hjem.

Det gjør at du kan velge en modell som passer til din personlige stil og resten av innredningen i hjemmet ditt.

Siemens kaffemaskin: Slik valgte vi topp 3

Under utarbeidelsen av denne guiden har vi i Forbrukerinfo ikke testet kaffemaskinene selv. Vi har imidlertid gjennomført en grundig undersøkelse med flere eksperter og troverdige kilder.

I utgangspunktet er artikkelen basert på resultater fra flere store tester fra både inn- og utland. Nedenfor kan du lese mer om alle de forskjellige testene. Dette gir deg muligheten til å utforske dem videre selv.

Forbrukerrådet Tænk – Siemens kaffemaskin

Den anerkjente forbrukerorganisasjonen Tænk er ledende i Danmark når det gjelder testing av produkter. Dette er en uavhengig organisasjon som jobber for å fremme et bærekraftig og sosialt ansvarlig forbruk.

Tænk har testet et stort antall kaffemaskiner fra Siemens. Dette gjelder både espressomaskiner og vanlige filterkaffemaskiner. Alle av dem er blant annet testet for kaffens smak, energiforbruk og brukervennlighet.

Du kan lese testen av espressomaskiner her , mens du kan lese mer om deres test av vanlige kaffemaskiner her . De fullstendige testene er bare tilgjengelige for betalende abonnenter.

 Klikk.no – Siemens kaffemaskin

Nettstedet Klikk.no er en av de største i Norge når det gjelder forbrukerstoff. Det er spesielt testene deres som tiltrekker seg mennesker. Nettstedet har også hatt kaffe og espressomaskintester.

Her har kaffeeksperter undersøkt de forskjellige modellene basert på brukervennlighet, design og kvalitet på melkeskum. Du kan lese mer om testen her .

 Råd og Rön – Siemens kaffemaskin

Den svenske forbrukerorganisasjonen Råd & Rön minner på mange måter om det danske forbrukerrådet Tænk. Deres viktigste oppgave er å hjelpe forbrukere på vei til å spare tid og penger. Nettstedet har kontinuerlig testet kaffemaskiner gjennom årene.

For tiden inkluderer testene så mange som 31 forskjellige modeller. Blant disse finner du både vanlige kaffemaskiner og espressomaskiner, som spenner vidt i spesifikasjoner og prisklasser.

I testen legges det vekt på blant annet brukervennlighet samt aroma og smak på kaffen. Du kan lese mer om testen her .

 Gastromand – Siemens kaffemaskin

Gastromand er et dansk nettforum for alle med lidenskap for matlaging. De retter seg mot det mannlige publikummet, men alle være med. Her deles oppskrifter, gode tips, nyheter og restaurant- og produktanmeldelser.

Felles for det hele er at det alltid foregår med glimt i øyet. I april 2017 testet Gastromand blant annet Siemens EQ espressomaskin. 9 Home Connect TI909701HC. Du kan lese den her . Her har de sett på alt fra maskinens design til kvalitet og muligheten for rengjøring.

Skriv en kommentar

11 − 6 =