Forbrukerinfo er uavhengig og leserorientert. Innholdet vårt inkluderer reklamekoblinger og gratis for alle.

Artikler

Ny kontinentalseng? Se de beste kontinentalsengene

kontinentalseng

Ny kontinentalseng?

Det kan være vanskelig å finne ut av hvilken kontinentalseng som passer best til deg og ditt budsjett. Vi har derfor samlet de 7 beste kontinentalseng tilbudene på markedet akkurat nå som alle sikrer at du kommer deg godt til drømmeland hver natt.

1. Venus Diamant kontinentalseng 180×200 cm

Derfor anbefaler vi denne kontinentalsengen:

kontinentalseng

Bedre Nætter har gjort det igjen. Denne sengen vil nemlig med sitt flotte ytre pynte opp ethvert soverom uansett stil. Den enkle og stilfulle sengen er utført i lysegrå, og har en fin sengegavl som tilfører et eksklusivt look. Kontinentalsengen har to komfortlag som gir deg ekstra støtte og komfort. Dessuten får du hele 25 års garanti, så du kan ha glede av din nye seng i mange år fremover.

Mål: 180 x 210 cm

 

Vis i butikk

 

2. Jupiter kontinentalseng 140 x 200cm

kontinentalseng

Derfor anbefaler vi denne kontinentalsengen:

God søvn henger utvilsomt sammen med en god seng, og begge deler får du med Jupiter. Kontinentalsengen er nemlig designet til å ta høyde for dine individuelle behov, sånn at du hver natt kan få ligge i de posisjoner som passer best til din kropp. De fem komfortsonene støtter perfekt rundt om kroppens konturer og gir deg all den støtten du kan drømme om. Rundt den flotte rammemadrassen finner du en solid treramme av svensk furutre i høy kvalitet som gir det beste grunnlaget for hele sengen.

Mål: 140 x 200 cm

 

Vis i butikk

 

4. Jupiter kontinentalseng 160 x 200cm

kontinentalseng

Derfor anbefaler vi denne kontinentalsengen:

Elsker du modellen Jupiter, men er egentlig på jakt etter en litt større seng? Da er du heldig nå. Den populære kontonentalsengen kommer nemlig også i størrelsen 160×200 til deg som virkelig ønsker å ligge på tvers.

Helt fra rammemadrassen til fjærmadrassen og overmadrassen er alt utført i de beste materialene som raskt vil gi deg en forbedret søvn. Eksempelvis er polstringen på fjærmadrassen pustende, noe som betyr at uønsket fuktighet ledes bort fra madrassen sånn at du kan sove under de beste forhold.

Mål: 160 x 200 cm

 

Vis i butikk

 

5. Jupiter kontinentalseng 140×200 cm

kontinentalseng

Derfor anbefaler vi denne kontinentalsengen:

Er du på jakt etter en god kontinentalseng som sikrer en bedre nattesøvn uten å ruinere deg? Da er modellen Jupiter et fornuftig alternativ. Her får du nemlig masse kvalitet til en lav pris. Den danskproduserte sengen består av tre flotte madrasslag som gir de absolutt beste forutsetningene for å sove trygt hver natt. Sengen kan både tilpasse seg din kropps konturer og selv avlede fuktighet og ventilere, sånn at du har den beste temperaturen når du sover – hver eneste natt.

Mål: 140 x 200 cm

 

Vis i butikk

 

6. Nordkap kontinentalseng 180×200 cm

kontinentalseng

Derfor anbefaler vi denne kontinentalsengen:

Sengefabrikken er kjent for å lage senger som aldri feiler og som alltid imponerer både på estetikk og komfort. Kontinentalsengen Nordkap er bestemt intet unntak.

Den moderne og stilrene sengen har en rekke eksklusive lag som gir en høy og behagelig seng som garanterer en god natts søvn. Du kan dessuten selv velge mellom en overmadrass av lateks eller modellen Celcius, som begge kan gi deg god komfort alt etter ditt personlige behov.

Mål: 180 x 200 cm

 

Vis i butikk

 

7. Snefrid  kontinentalseng – 180×200 cm

kontinentalseng

Derfor anbefaler vi denne kontinentalsengen:

Kontinentalsengen Snefrid Álv er dansk håndværk og design på sitt beste. Denne luksuriøse sengen er produsert på fabrikken i Danmark med et øye for detaljen helt fra det elegante ytre med den medfølgende sengegavlen til den fantastiske komforten.

Rammemadrassen, fjærmadrassen og overmadrassen sikrer tilsammen en perfekt harmoni som gir deg den perfekte søvn. Fjærmadrassen er dessuten utstyrt med pocketfjær og tilbyr hele fem komfortsoner som tilpasser seg din kropp.

Mål: 180 x 200 cm

 

Vis i butikk

 

Få bedre søvn med en kontinentalseng

Hvis du vil gjøre noe godt for kroppen din og din generelle velvære, kan du vurdere å investere i en oppgradering av søvnen din ved å skaffe deg en ny og bedre seng.

Hvis du skal sørge for at du får nok timer i liggende stilling, er det veldig viktig hvor du legger deg hver dag. Med en kontinentalseng skreddersydd etter dine spesifikke behov, vil du raskt legge merke til hvordan kvaliteten på søvnen din forbedres, og at du våkner godt uthvilt hver eneste morgen klar for en ny dag.

Det er veldig viktig for ditt velvære at du får riktig søvnkvalitet, slik det kan leses hos Haukeland Universitetssykehus.

Kontinentale senger er et populært valg blant nordmenn, fordi du får utrolig mye komfort til en fornuftig pris. Kort sagt, en kontinentalseng er en seng som er bygget i flere lag, noe som er med på å gjøre den utrolig behagelig å ligge i.

Vanligvis vil det være tre lag – en rammemadrass som bunn, en fjærmadrass i midten og en overmadrass øverst.

kontinentalseng6

Er en kontinentalseng noe for deg? Se også “Elevationsseng | De 13 bedste elevationssenge” eller “Boxmadras | 12 anbefalinger til boxmadrasser

Det unike med denne typen senger er at det ofte hverken er en sengekarm eller en lamellbunn som madrassen ligger på, slik du kjenner den fra tradisjonelle senger.

Nei, for her fungerer selve rammemadrassen som en bunn, mens de andre lagene ligger på toppen, noe som er med på å gjøre modellen litt høyere enn de fleste andre senger.

Hvis du har problemer med kroppen din eller bare har problemer med å komme deg ut og ut av sengen, kan det derfor være en stor fordel å erstatte den gamle sengen med en kontinentalseng.

All forskning indikerer at trivsel og generell helse forbedres markant når vi også sover godt om natten.

Med en av de ovennevnte kontinentale sengene på soverommet ditt, er du sikker på at du får de nødvendige åtte timene hver natt og våkner godt uthvilt og komfortabelt hver morgen.

kontinentalseng7
Føler du deg ofte trøtt og sliten om dagen, og våkner du med følelsen av å ha sovet usammenhengende og rastløs det meste av natten?

Da kan det være god grunn til å gjøre noe for å forbedre søvnkvaliteten.

En god natts søvn er avgjørende hvis vi skal kunne håndtere dagens oppgaver og generelt ha en sunn og velfungerende hverdag. I verste fall kan det å få for lite søvn få direkte konsekvenser for helse og velvære, og derfor bør du ta nattesøvn på alvor.

 

 

Skriv en kommentar

1 × 2 =