Forbrukerinfo er uavhengig og leserorientert. Innholdet vårt inkluderer reklamekoblinger og gratis for alle.

billigste mobilabonnement med beste priser

Mobilabonnement – 8 beste & billigeste

På jakt etter det beste og billigste mobilabonnementet?

På denne siden får du en komplett oversikt over de norske teleselskapene sånn at du enkelt og raskt kan sammenligne mobilabonnementer og velge deg ut det beste og billigste mobilabonnementet for deg.

  1. Telia – Ubegrenset data!
  2. ice mobil
  3. OneCall
  4. Talkmore
  5. Telia
  6. Happybytes
  7. Plusmobil
  8. Nicemobil
  9. Chill mobil

⭐ Bruk vårt filter

Mobiltelefonen er blitt en uunnværlig følgesvenn for langt de fleste nordmenn. Vi har den med oss overalt, og den er blitt vår livsguide når vi skal finne frem, kommunisere med omverdenen, møte nye mennesker og når vi skal underholdes.

Derfor er det også enda viktigere at du velger det rette og billigste mobilabonnementet som passer til dine behov og forbruksmønstre. Her på siden får du en komplett oversikt over de norske teleselskapene, sånn at du raskt og enkelt kan sammenligne mobilabonnementer og velge deg ut det beste og billigste mobilabonnementet for deg.

Hvordan velger jeg det billigste?

Markedet for det billigste mobilabonnementet er enormt, og konkurransen mellom de forskjellige teleselskapene er beinhard. Det betyr også at de vil gjøre alt de kan for å få nettopp deg som kunde.

Derfor er det en masse rabatter, fordeler og penger å spare hvis du bruker litt tid på å sammenligne de ulike abonnementene her på siden.

Det er flere faktorer du kan se på når du skal velge den beste løsningen for deg. Til å starte med er det smart å vurdere om en lav pris eller adgang til unike funksjoner og tjenester er viktigst for deg.

De billige mobilabonnementene som for eksempel Telia, OneCall og Talkmore tilbyr riktignok noen av de laveste prisene på markedet med pakkepriser på helt ned til få kroner måneden, men som kunde får du heller ikke mye mer service enn taletid, data og SMS.

Hvis dine behov strekker seg utover dette bør du kanskje vurdere å bruke litt mer penger om måneden på mobilabonnement.

Hvilke krav har du til ditt mobilabonnement?

I tillegg til hvor mye underholdning du ønsker å ha med i ditt abonnement, skal du tenke over hvor mye taletid du trenger, hvor mye data du bruker, hvor rask internettforbindelsen skal være, om du ønsker fri SMS og om du trenger å ha fri tale i utlandet hvis du reiser mye.

Alle disse tingene og kravene kan du få et overblikk over og sammenligne her på siden, sånn at du raskt kan finne ut av hvor du får mest for pengene.

Veldig mange nordmenn betaler for mye for abonnementer de ikke har bruk for. Derfor burde du ta en realistisk sjekk på ditt forbruk og mobilvaner, sånn at du velger det helt rette for deg uten å bli ruinert hver måned når mobilregningen kommer.

Hvordan bytter man mobilabonnement?

Mange forbrukere har nok en forestilling om at det er vanskelig og tidskrevende å bytte mobilabonnement fra et selskap til et annet. Derfor ender man med å ta til takke med en pakke som kanskje ikke passer ens behov.

Sånn trenger det jo slett ikke å være, da det faktisk er utrolig lett å bytte mobilabonnement. Det eneste du skal gjøre er å velge ut det rette selskapet og trykke kjøp.

Når kjøpet er gjennomført får du tilsendt et nytt SIM-kort som du setter i mobiltelefonen, og så er du klar til å komme i gang. Du kan i tillegg også få ditt gamle nummer med hvis du er villig til å ha et midlertidig nummer mens det gamle blir overført, noe som kan ta et par dager.

Det er altså ingen grunn til å ikke finne et nytt og billigere mobilselskap allerede i dag hvis du ikke er fornøyd med ditt nåværende. Prisene på markedet endres hele tiden og det dukker stadig opp nye selskaper.

Derfor er det generelt en god ide å vurdere om det er på tide å bytte til et nytt selskap for å få den laveste prisen med flest fordeler, en gang i mellom.

Med eller uten binding?

Selv om det er ganske raskt og enkelt å skifte til et nytt mobilabonnement hvis du kan se på mobilregningen at du betaler for mye eller har for få tjenester inkludert, kan det likevel være en enkelt hindring.

Noen abonnementer kommer nemlig med en bindingsperiode, noe som betyr at du som kunde er bundet til det gitte selskapet i en viss periode. Hvis du likevel ønsker å bytte er du nødt til å betale det beløpet du mangler å betale for den perioden du er bundet til.

Det er de færreste abonnementer som kommer med binding i dag, og du får enkelt et overblikk over dette i oversikten vår. I tillegg til binding skal du også være oppmerksom på om det er et opprettelsesgebyr hos det valgte selskapet. Flere selskaper krever nemlig rundt 100 kroner når man oppretter et nytt abonnement, men alle gjør ikke dette.

Skal jeg skifte mobil når jeg bytter abonnement?

Sist, men ikke minst, er det også verdt å vurdere om du i forbindelse med bytte av mobilabonnement også skal skifte ut mobiltelefonen.

Men dette er ikke noe krav dersom du er fornøyd med din nåværende telefon. Men hvis du likevel vet at du skal ha en ny mobiltelefon i nærmeste fremtid så kan det være mange penger å spare på å kjøpe en mobil sammen med abonnementet.

Dette er spesielt gjeldende dersom man ønsker å skifte til den nyeste smartphone-modellen hvor du ofte kan få gode tilbud når du inngår avtaler om nytt abonnement. Bare vær obs på at det ikke alltid lønner seg, da prisen for abonnement dermed også stiger en del, og det ofte vil være en fast bindingsperiode.

Find det billigste mobilabonnementet i dag

Når du har vurdert de forskjellige faktorene og kravene dine til et mobilabonnement bør du være klar til å velge det rette selskapet som kan oppfylle dine behov til lavest mulig pris.

Likevel kan det nok virke forvirrende for mange, da det er utallige abonnementer å velge mellom og holde styr på. Derfor har vi gjort jobben for deg, og samlet all informasjonen for deg på ett sted, sånn at du raskt kan få oversikt over mulighetene dine.

Benytt sammenligningstjenesten vår for å finne det beste mobilabonnementet for deg til lavest månedspris.

Skriv en kommentar

twenty + 20 =