Forbrukerinfo er uavhengig og leserorientert. Innholdet vårt inkluderer reklamekoblinger og gratis for alle.

Soverom

Ny regulerbar seng? Se de beste regulerbare sengene

regulerbar seng

regulerbar seng1

Med bare få klikk på disse små knappene, kan du ligge akkurat som du vil i din nye regulerbare seng.

Det finnes et hav av smarte regulerbare senger på markedet med mange forskjellige funksjoner og ikke minst priser.

Her gir vi deg en klar oversikt over vårt tilbud om de beste regulerbare sengene på markedet akkurat nå.

1 av 3: luksus regulerbar seng – 180×200

regulerbar seng2

Derfor denne regulerbare sengen:

en regulerbar seng som tilpasser seg kroppens bevegelser. Dette skyldes den unike fjærmadrassen med den beste typen pocketfjær på markedet, som oppfyller alle dine behov.

I tillegg har den mange komfortsoner, som gir deg mer komfort og støtte enn du noen gang kan drømme om helt fra nakken til skuldrene, lendene, hoftene og bena. Sengen har også en kraftig motor, som kan styres direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet. Den regulerbare sengen inneholder mange ekstra smarte funksjoner som du bør sjekke ut.

Mål: 180 x 200 cm

Till butik

 

2 av 3: Venus Diamant EL regulerbar seng – 180×200 cm

regulerbar seng3

Derfor denne regulerbare sengen:

Bedre Nætter er eksperter på å sikre kundene søvn og i høy kvalitet. Med denne regulerbare sengen her får du all den luksusen som produktet utstråler. Dette er en dansk-produsert regulerbar seng, som er utrolig funksjonell og som utvilsomt vil gjøre livet enklere og mer behagelig for deg.

Sengen er bygget på en tykk treramme, som sikrer høy stabilitet. Ovenpå finner du en fjærmadrass med perfekte komfortsoner, som gir deg den ultimate støtten. Modellen er også utstyrt med veggmontering og mye mer!

Mål: 180 x 200 cm

Till butik

3 av 3: Regulerbar seng – 180×200 cm

regulerbar seng4

 

Derfor denne regulerbare sengen:

En regulerbar seng med 5 komfortsoner, danskprodusert med gavl og mye mer!

Mål: 180 x 200 cm

Till butik

 

FAQ: En regulerbar seng gir deg de beste forutsetningene

Søvn?:

Hvis du satser på en av de ovennevnte regulerbare sengene, kan du våkne hver morgen og føle deg godt uthvilt etter en perfekt natts søvn. En god natts søvn er helt essensiell hvis vi skal ha energi til å komme oss gjennom dagen og yte vårt beste på jobb eller studiet.

Det er heller ikke for morro skyld at det offisielle rådet er at vi helst skal sove åtte timer om dagen for å være ordentlig uthvilt. All forskning tyder på at nok timer i sengen holder kroppen frisk og rask, mens søvnmangel kan være en bidragsyter til mange helseproblemer.

For at du skal ha de beste forholdene for å komme deg trygt til drømmeland hver natt, fortjener du altså en skikkelig seng. Det kan være av stor betydning for kvaliteten på nattesøvnen at vi sover i en seng som passer våre behov.

Derfor, hvis skjønnhetssøvnen skal garanteres, kan en regulerbar seng være akkurat løsningen du har sett etter.

regulerbar seng5

Fordeler? Det er mange fordeler ved å erstatte den konvensjonelle sengen din med en smart regulerbar seng som kan heves opp og ned. En seng med regulering er spesielt bra for personer med ryggproblemer, da de kan oppnå en soveposisjon her, som er skånsom mot kroppen.

Posisjon: Noen foretrekker ganske enkelt å sove litt sittende også, og dette gjør nettopp en regulerbar seng, uten at du trenger å stable et fjell med puter opp bak deg. Imidlertid er det ikke bare personer med fysiske problemer som drar fordel av en regulerbar seng. Det er også utrolig smart når du bare vil sette deg opp i sengen før sengetid og lese en god bok eller se på TV.

Her sørger høydereguleringen for at du heves opp i nøyaktig den posisjonen du vil, uten at du trenger å anstrenge deg.

Skriv en kommentar

2 + four =