Forbrukerinfo er uavhengig og leserorientert. Innholdet vårt inkluderer reklamekoblinger og gratis for alle.

Soverom

Kontinentalseng tilbud – 3 billige priser

Kontinentalseng tilbud

Leter du etter et tilbud på kontinentalseng tilbud?

Og er du lei av å våkne opp om morgenen hvor du føler deg uopplagt og øm i kroppen? Da er det kanskje på tide å skifte ut den gamle sengen din med en ny og bedre modell.

En ordentlig seng er nemlig viktig hvis du ønsker å være sikker på å få den søvnen kroppen din trenger. Her kan en kontinentalseng være det perfekte valget. Og faktisk kan du fint finne en god modell uten at den trenger å koste en formue. Det kan du lese mer om her i denne artikkelen. Vi guider deg nemlig til tre kontinentalseng tilbud. Vi har funnet våre beste forslag på kontinentalseng tilbud i størrelsene 180 x 200, 160 x 200 og 140 x 200 cm.

1. Solveig Fjäll – Kontinentalseng tilbud 180 x 200

 • Danskprodusert
 • Gode kvalitetsmaterialer hele veien

Kontinentalseng tilbud

Med den kontinentale sengen får du en madrass av høyeste kvalitet. Nederst finner du en rammemadrass, som danner det perfekte grunnlaget for en god natts søvn. Den består av pocketfjær og en stabil treramme. I midten finner du det viktigste grunnlaget for din komfort.

Fjærmadrassen som består av pocketfjær. I tillegg er det et ekstra lag med pustende hybridskum, som gir deg individuell støtte og som sørger for at fukt og varme ledes bort fra sengen. På toppen er en overmadrass av lateks, noe som er bra for deg som føler deg varm om natten.

Spesifikasjoner:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Fjær: Pocket
 • Komfortsoner: 5
 • Danskprodusert

 

Vis i butikk

 

2. Atlas kontinentalseng tilbud 160 x 200

 • 5 komfortsoner
 • Pustene og ventilerende overmadrass

Kontinentalseng tilbud

Atlas er en av de mest populære kontinentalsengene på markedet. Hvis du ikke er ute etter en dobbeltseng i full størrelse, er denne modellen her på 160 x 200 cm et godt alternativ. Du får alle de samme gode egenskapene bare i en litt mindre emballasje.

Kombinasjonen av de 5 komfortsonene og pocketfjærene gir komfort og støtte som du bare kan drømme om. Og du vil kunne nyte sengen langt inn i fremtiden. Den leveres med en garanti på 15 år.

Spesifikasjoner:

 • Mål: 160 x 200 cm
 • Høyde: 67 cm
 • Fjær: Pocket
 • Komfortsoner: 5
 • Garanti: 15 år

 

Vis i butikk

 

3. Snefrid– Kontinentalseng tilbud 140 x 200

 • Elastisk og ventilerende polstring
 • 100 % danskprodusert

Kontinentalseng tilbud

En seng i trekvart størrelse er perfekt for mange som vil spare litt på plassen. Venus kontinental-tilbud 140 x 200 cm er i så fall det opplagte valget. Her får du en seng hvor du ikke trenger å gå på kompromiss med noe.

Både rammemadrassen, springmadrassen og overmadrassen er av høy kvalitet. Blant annet får du god polstring, som effektivt leder fukt og varme bort om natten. Trekket på overmadrassen er bærekraftig og vaskbart og helt fritt for skadelige stoffer. Dette er en stor fordel, siden kroppen er mest i kontakt med topplaget.

Spesifikasjoner:

 • Mål: 140 x 200 cm
 • Høyde: 64 cm
 • Fjær: Pocket
 • Komfortsoner: 7
 • Polstring: Skum
 • Ramme: 14 cm treramme

 

Vis i butikk

 

Hvorfor kontinentalseng tilbud?

Kontinentalsenger er noen av de mest populære sengene på markedet i dag. Og med god grunn. Dette er en type seng av høy kvalitet. Så du får utrolig mye for pengene. I utgangspunktet består en kontinentalseng av tre lag.

Du får både en rammemadrass, en springmadrass og en overmadrass med på kjøpet. Det får også sengen til å virke mye høyere enn mange andre senger, noe som gjør det enkelt å komme inn og ut av sengen. En annen unik ting med denne type seng er at den ikke har en synlig sprekk i midten.

Dette er fordi de to kjernene til fjærmadrassen er helt tett. Og det gir både god komfort og et pent utseende. Dette forhindrer deg også i å føle at du faller ned i sprekken hvis du av og til sover midt i sengen.

Optimal støtte og komfort

Kontinentalsenger er kjent for sin store komfort. Men hvordan fungerer det egentlig? Hemmeligheten er uten tvil de tre lagene. Grunnlaget for sengen er rammemadrassen.

Her kan du velge en madrass med enten komfortskum eller fjærer. Du kan derfor bestemme din sovekomfort. Det neste laget er fjærmadrassen, som er en vendbar madrass. Det er her du velger fasthet i sengen. Så du bestemmer selv hvor mange pocketfjær du vil ha i madrassen. Jo flere fjær, jo mer støtte for kroppen.

Her handler det om å prøve å finne de rette fjærene og den rette fastheten. Du kan imidlertid alltid grovt bedømme det ut fra kroppsvekten din. Hvis du veier mindre enn 75 kg, bør du gå med middels fasthet. Hvis du veier mer, bør madrassen være hard.

Jo flere komfortsoner i din kontinentalseng, jo bedre

Når du velger en kontinentalseng på tilbud, vil du også komme over ordet komfortsoner. Akkurat som du selv kan velge fasthet, kan du også velge mengden støtte selv.

Komfortsoner er spesielle områder på madrassen som har en annen hardhet, fylde eller dybde enn resten av madrassen. Så dette er soner som skiller seg ut. Hensikten er å gi ekstra støtte i områder der det er behov for det. Det vil ofte være skuldre, hofter, rygg og hode. Sonene støtter også svaiingen i korsryggen og ryggraden.

Alt hjelper til slutt å gi deg en mer behagelig søvn. For optimal støtte bør du gå til en seng med mellom 5-7 komfortsoner. De fleste nordiske produsenter lever opp til dette kravet. Dermed unngår du i mye større grad ubehag og smerter i kroppen som fører til et urolig søvnmønster.

Design din kontinentalseng i henhold til kroppen din

Det siste, men minst like viktige laget, er overmadrassen. Den legger prikken over i’en på komfort. Det er også denne madrassen kroppen din er mest i kontakt med. Her er flere alternativer å gå for. Du kan blant annet velge en toppmadrass av lateks. Her får du en utrolig smart og fin madrass, som er ventilerende og som lett avgir varme.

Du kan også velge en overmadrass av memory foam. Fordelen her er at madrassen automatisk former seg etter kroppen din. Se etter en overmadrass som er reversibel. Dette lar deg snu den når den ene siden begynner å bli slitt. Dette forlenger madrassens levetid betydelig.

Nøkkelen til suksess på kontinentalsenger er at du har god mulighet til å designe det etter dine behov. Dette gjelder helt fra bunnen til midten og topplaget. Selvfølgelig kan du også velge både ben og farge på selve sengen.

Skriv en kommentar

four + fifteen =