Forbrukerinfo er uavhengig og leserorientert. Innholdet vårt inkluderer reklamekoblinger og gratis for alle.

Kjøkkenutstyr

Kenwood kjøkkenmaskin – TOPP 4 best i test

Kenwood kjøkkenmaskin

Elsker du å stå på kjøkkenet? Liker du å bake? Da er det nesten et must å ha en Kenwood kjøkkenmaskin. Når det kommer til kjøkkenmaskiner er Kenwood-merkevaren uten tvil en av de mest populære. Her er du garantert høy god kvalitet. I denne  artikkelen har vi valgt ut fire gode modeller fra Kenwood, som vi kan anbefale deg å se nærmere på. De har alle prestert bra i anerkjente tester.

1. Kenwood KMX750WH kjøkkenmaskin

 • ✅ Toppscorer ved Consumer Council Think
 • ✅ Great rating på British Good Housing Institute

Kenwood KMX750WH kjøkkenmaskin

Hvis du er interessert i både funksjonalitet og design, bør du gå for denne modellen. Den har et pent eksteriør som vil dekorere ethvert kjøkken. Du kan velge mellom mange fine farger. I tillegg er det også en kraftig modell som vil kunne håndtere alle oppgaver på kjøkkenet. Den har en kapasitet på hele 5 liter, noe som også gjør den utrolig romslig. En rekke verktøy er inkludert som du kan bruke, avhengig av hva du trenger. Samtidig kan den settes til 6 unike hastigheter.

💡Spesifikasjoner:

 • 🔺 Effekt: 1000 watt
 • 🔺 Kapasitet: 5 liter
 • 🔺 Antall hastigheter: 6
 • 🔺 Høyde: 35,5 cm
 • 🔺 Bredde: 24 cm
 • 🔺 Dybde: 38,5 cm
 • 🔺 Vekt: 9,1 kg

2. Kenwood KVC3170S kjøkkenmaskin

 • ✅ Best i test på Forbrukerrådet Tenk
 • ✅ Mange gode brukeranmeldelser

Kenwood KVC3170S kjøkkenmaskin

Modellen har feid konkurrentene bort i Tænks test av kjøkkenutstyr i 2018. Og det er er ikke uten grunn. Maskinen er både enkel å bruke og utrolig kraftig. Den kan lett piske, kna, mikse, og røre ingrediensene. Faktisk kan det erstatte mye av kjøkkenutstyret ditt. Selve bollen har en god kapasitet på 4,6 liter, slik at du enkelt kan lage store porsjoner. En deigkrok, en visp og en k-visp er inkludert.

💡Spesifikasjoner:

 • 🔺 Effekt: 1000 watt
 • 🔺 Kapasitet: 4,6 liter
 • 🔺 Antall hastigheter: trinnløs
 • 🔺 Høyde: 30 cm
 • 🔺 Bredde: 28 cm
 • 🔺 Dybde: 28 cm
 • 🔺 Vekt: 7,3 kg

3. Kenwood KVC7300S kjøkkenmaskin

 • ✅ Toppscorer i Forbrukerrådet Tenk
 • ✅ 10 års garanti

Kenwood KVC7300S kjøkkenmaskin

Kenwood har laget en utrolig kraftig kjøkkenmaskin, som kan hjelpe deg godt på vei på kjøkkenet. Den har en imponerende kraftig motor på 1500 watt. Derfor kan den håndtere alle typer oppgaver for deg. Dette gjelder selv for den veldig tunge brøddeigen. Bollen er fin og romslig med en kapasitet på 4,6 liter. Som en ekstra smart detalj er maskinen utstyrt med LED-lys. Dette gir deg bedre oversikt over matlagingen din.

💡Spesifikasjoner:

 • 🔺 Effekt: 1500 watt
 • 🔺 Kapasitet: 4,6 liter
 • 🔺 Antall hastigheter: 2
 • 🔺 Høyde: 30,5 cm
 • 🔺 Bredde: 38 cm
 • 🔺 Dybde: 28,5 cm
 • 🔺 Vekt: 9,2 kg

4. Kenwood KVL8300S Titanium XL kjøkkenmaskin

 • ✅ Testvinner på Norwegian Tek.no
 • ✅ 4,9 av 5 stjerner på Whiteaway

Kenwood KVL8300S Titanium XL kjøkkenmaskin

Er bare det beste av det beste godt nok når det kommer til matlaging? Da bør du investere i denne kjøkkenmaskinen fra Kenwood. Her får du en maskin med en motoreffekt på 1700 watt. Det finnes ikke noe den ikke kan elte, røre eller blande. Den passer perfekt til spesielt tung deig. Og så får du til og med 10 års garanti på motoren. I tillegg er den utrolig romslig. Skålen i rustfritt stål kan romme så mye som 6,7 liter.

💡Spesifikasjoner:

 • 🔺 Effekt: 1700 watt
 • 🔺 Kapasitet: 6,7 liter
 • 🔺 Antall hastigheter: 2
 • 🔺 Høyde: 35,6 cm
 • 🔺 Bredde: 38 cm
 • 🔺 Dybde: 28,5 cm
 • 🔺 Vekt: 10,4 kg

📚Kenwood: Britisk kvalitet for kjøkken over hele verden

Kjøkkenutstyr fra Kenwood finnes i dag i mange hjem rundt om i verden. Det sies faktisk at et Kenwood-produkt selges et sted i verden hvert tredje sekund. Selskapet er av britisk opprinnelse og ble grunnlagt i 1947 av Kenneth Maynard Wood i byen Woking. Navnet er oppkalt etter grunnleggeren selv. Han startet den tidlige produksjonen av kjøkkenutstyr hjemme i sin egen garasje. Hans oppdrag var å legge til rette for husmødrenes arbeid, som slet og slepte inn de britiske kjøkkenene. Hans første produkt var en brødrister, som han introduserte på markedet i 1947. Den var den første i sitt slag i hele Europa, da den kunne skåle brød på begge sider samtidig.

Internasjonal suksess

Det ville da bare gå tre år før Kenwood lanserte sin første kjøkkenmaskin i 1950. Og man kan trygt si at det revolusjonerende apparatet tok markedet med storm. Faktisk ble det utsolgt etter bare en uke. Og det ble raskt et inventar i de fleste hjem på grunn av dets evne til å håndtere så mange oppgaver på kjøkkenet. Allerede i 1956 kunne Kenwood dermed kalle seg en internasjonal suksess med en omsetning på 1,5 millioner og over 400 ansatte. Med over 70 år bak seg har Kenwood også klart å vokse seg sterkere. I dag er selskapet fortsatt en av markedslederne med en omsetning på millioner og tusenvis av ansatte i fabrikken. Du kan lese mer om Kenwoods historie her .

Hvordan velge riktig Kenwood kjøkkenmaskin

I dag er det et stort antall forskjellige merker som lager kjøkkenapparater. Derfor er det smarte kjøkkenutstyret også tilgjengelig i en rekke forskjellige prisklasser. Det varierer også mye hva de forskjellige modellene faktisk kan, men hva bør du være oppmerksom på når du går på jakt etter en maskin for å hjelpe deg på kjøkkenet? Du kan lære mer om dette nedenfor.

Motorkraft – høy effekt er nøkkelen

En kjøkkenmaskin må kunne håndtere mange oppgaver. Den må kunne både elte den tunge deigen og røre en lett pisket krem ​​sammen. Her er det avgjørende at du ser på maskinens motoreffekt. Dette er fordi det er avgjørende for hvor kraftig maskinen er. Du vil gjerne velge en modell med en effekt på rundt 1000-1500 watt hvis du vil ha nok kraft.

Størrelse – Hvor mye plass har du?

Kjøkkenapparater tar mye plass. Derfor må du vurdere hvor stor modell du hpå kjøkkenbenken, da de ofte også er veldig dekorative. Alle har ikke så mye benkeplass. Her kan du finne en modell som kan være i et kjøkkenskap eller i en skuff.

Grunnleggende funksjoner eller avanserte funksjoner?

Hvis du er en skikkelig nerd på kjøkkenet, bør du gå for en maskin med så mange funksjoner som mulig. De enkleste kjøkkenmaskinene kan bare behandle deig eller pisk. Det er også nok for de fleste husholdninger. Men bruker du litt ekstra penger på en mer avansert modell, får du også mye mer funksjon for prisen. Modeller med mye tilbehør kan elte, kutte, røre, blande, mose, piske og mye mer. Dette lar deg bruke kjøkkenmaskinen din til all slags matlaging og ikke bare til baking. Du betaler også ekstra for det. Du bør derfor vurdere om du i det hele tatt trenger ekstra ting som følger med en dyrere modell.

Design – Gjør kjøkkenmaskinen din til en dekorativ gjenstand

Kjøkkenet er et sentralt sted i de fleste hjem. Her samles ofte familien. Derfor må rommet også se pent og innbydende ut. I dag er mange flotte kjøkkenmaskiner laget i moderne design. Derfor kan det være lurt å vurdere om du også vil legge vekt på utseende når du velger maskin. Dette gjelder spesielt hvis det skal skille seg ut på kjøkkenbenken. Hvis du velger den rette som passer din stil og innredning, kan det bidra til å løfte hele atmosfæren på kjøkkenet.

💡FAQ: Hva kan du bruke Kenwood kjøkkenmaskin til?

Vurderer du å investere i en kjøkkenmaskin? Da er det godt å vite hva du faktisk kan bruke det smarte verktøyet til. Faktisk er det nesten ingen grenser for hva de mest avanserte modellene i dag kan oppnå. Generelt sett er de til stor hjelp på kjøkkenet når det gjelder daglig matlaging. Forbrukerrådet Tænk har skrevet en liste over hva du kan bruke kjøkkenmaskinen til, som du kan få innsikt i her.

Brød

Den mest åpenbare og klassiske måten å bruke matprosessoren på er å elte brød. De fleste av oss har sannsynligvis prøvd å gjøre den jobben med manuell kraft. Og det kan fort gjøre armene slitne. Med en kjøkkenmaskin unngår du det harde arbeidet. Maskinen vil kunne elte deigen så lenge du vil i flere forskjellige hastigheter. Dermed kan du oppnå en elastisk og god deig, som gir et luftig brød. Du kan lage hvitt brød som boller og fransk brød i maskinen. Du kan også enkelt blande andre deiger, som for eksempel rugbrød. Dette er en veldig tung deig, men for de beste maskinene er det ikke noe problem. Husk å holde øye med maskinen når du skal elte en brøddeig. Elting krever mye av maskinen, og det kan frembringe risting og ustabilitet, noe som kan få maskinen til å bevege seg. I verste fall kan den havne over kanten av bordet.

Kjøttdeig

Er menyen på kjøttboller i kveld? Da slipper du å brette opp ermene selv for å lage kjøttdeigen. En kjøkkenmaskin kan fikse det også. De fleste modellene har utstyr som er egnet for å lage kjøttdeig.

Krem

Trenger du å lage en marengs eller kremboller til dessert når gjestene kommer på besøk? Eller trenger du bare å piske en runde krem ​​for å få i den varme kakaoen en kald høstdag? Da kan du enkelt finne frem kjøkkenmaskinen. Den pisker både fløte og eggehvite stive uten problemer, så du kan lage alle slags delikatesser. Du må imidlertid vurdere om det er verdt den påfølgende oppvasken. Her kan det være lettere bare å finne håndmikser.

Kaker

En kjøkkenmaskin er det perfekte utstyret når du trenger å lage boller eller kaker. Her må du røre lenge for å oppnå en lett og luftig deig uten klumper av mel eller smør. Når du vil bruke maskinen til kaker, er det lurt å bruke enten deigkroken eller k-spaden.

Mousse

En kjøkkenmaskin bruker mye kraft for å røre forskjellige deiger og ingredienser sammen. Men hvis du vil lage noe så delikat og delikat som en mousse eller soufflé, må du være forsiktig. Her må ingrediensene rett og slett brettes slik at de ikke mister luftigheten og kollapser. Derfor vil det ikke være opplagt å bruke kjøkkenmaskinen til formålet, men du kan bruke den hvis du har en den riktige modellen.

Skriv en kommentar

six + nineteen =