Forbrukerinfo er uavhengig og leserorientert. Innholdet vårt inkluderer reklamekoblinger og gratis for alle.

Soverom

3 billige tilbud rammemadrass

Rammemadrass

Med den helt rette rammemadrassen til en billig penge kan du merke en forbedring og oppleve det å våkne mer opplagt og veluthvilt hver morgen. Å oppnå en god natts søvn henger sammen med den sengen du legger deg til å sove i. Hvis du vil legge fundamentet til en god nattesøvn bør du derfor vurdere om din rammemadrass lever opp til dine behov.

Det finnes mange gode rammemadrasser på markedet i dag som garanterer deg god komfort til gode priser. For å gjøre denne jakten litt lettere for deg har vi her samlet våre forslag på 3 billige rammemadrass-tilbud.

  • Saga Fjäll – rammemadrass tilbud
  • Saga Fjäll – Billig rammemadrass tilbud
  • Denne rammemadrassen er sett hos NordicDream

1. Atlas – Rammemadrass tilbud

Atlas Antracit rammemadrass

Sett hos: Bedre Nætter

Derfor denne rammemadrassen:

Atlas – Antracit rammemadrass representerer dansk design på sitt beste. Du trenger kun sove i denne rammemadrassen i én natt for å skjønne at du her får en seng som vil sende deg trygt til drømmeland i mange år fremover.

De moderne pocketfjærene gir den ultimate komforten, og de fem komfortsonene tilbyr den individuelle støtten som nettopp din kropp roper etter. Her oppnår du den søvnen som du fortjener.

Fås i disse målene:

✅Billig rammemadrass 180×200
✅Billig rammemadrass 160×200
✅Billig rammemadrass 140×200
✅Billig rammemadrass 120×200
✅Billig rammemadrass 90×200

Vis i butikk

2. Saga Fjäll – Rammemadrass tilbud

Saga Fjall Billig rammemadrass

Derfor denne rammemadrassen:

Den ideelle rammemadrassen skal ha hensyn til din kropp og dens unike bevegelser, og det kravet oppfyller Saga Fjäll til perfeksjon. Den flotte rammemadrassen har hele fem komfortsoner som gir individuell støtte til hele kroppen.

Spesielt nakke, skuldre og korsrygg får en særlig god støtte som garanterer en god natts søvn. Rammemadrassen har dessuten en kjerne med 220 pocketfjær per kvadratmeter – noe som sender komforten til topps.

Fås også i disse målene:

✅Billig rammemadrass 180×200
✅Billig rammemadrass 160×200
✅Billig rammemadrass 140×200
✅Billig rammemadrass 120×200
✅Billig rammemadrass 90×200

Vis i butikk

3. Nocturne Silver – Billig rammemadrass tilbud

Nocturne rammemadrass

Er du på jakt etter en rammemadrass som tilbyr optimal støtte til spesielt skuldre og rygg til en god pris? Da er Nocturne Silver 327 det opplagte valget. Den unike fjæreffekten i madrassen sikrer at kroppen din får spesialtilpasset støtte og komfort så du uten problemer kan legge deg å sove hver kveld. Sengen har dessuten en solid sengeramme av massivt tre som sikrer en lang holdbarhet og høy kvalitet.

Fås også i disse målene:

✅Billig rammemadrass 180×200
✅Billig rammemadrass 160×200
✅Billig rammemadrass 140×200
✅Billig rammemadrass 120×200
✅Billig rammemadrass 90×200

Vis i butikk

Hvilket rammemadrass tilbud?

Før du velger en rammemadrass, er det en rekke parametere du bør vurdere. Først og fremst bør du vurdere fjæren i madrassen, siden den er av stor betydning for komforten. Her er tommelfingerregelen at jo flere pocketfjær per kvadratmeter madrassen har, jo mer støtte får kroppen din om natten.

I tillegg må du også velge hvilken fasthet rammemadrassen din skal ha. Det er selvfølgelig individuelt hvilken fasthet vi foretrekker, men en god referanse er din vekt.

Hvis du for eksempel veier mindre enn 75 kg, bør du velge en madrass med middels fasthet, mens du bør velge en med ekstra fast fasthet hvis du veier mer enn 90-95 kg. Ligger vekten et sted i mellom er sannsynligvis en fast madrass passende.

Imidlertid handler det alltid om å prøve, og som oftest har du muligheten til å teste madrassen i en periode før du bestemmer deg.

Soverom

En rammemadrass er det foretrukne valget for mange

Hvis du trenger energi og overskudd til alle daglige gjøremål, skylder du deg selv å investere i en ordentlig seng. Med en av de ovennevnte madrassene på soverommet ditt, kan du åpne øynene hver morgen og føle deg uthvilt og klar for hva dagen bringer.

For mange nordmenn er rammemadrass det foretrukne sengevalget. En rammemadrass kan brukes som en del av en kontinentalseng, men kan også fungere som en seng i seg selv når den er utstyrt med ben. Det praktiske med rammemadrassen er at det ikke er behov for sengestel eller bunn, da madrassen er en alt-i-ett-løsning, noe som gjør det enkelt å installere på soverommet og lett å flytte rundt i hjemmet.

En annen fordel er at du alltid kan komme til med støvsugeren under sengen, hvor det også er god plass til å oppbevare alt fra kofferter til oppbevaringsbokser.

Søvn er absolutt ikke noe du bør ta for gitt. Søvnmønsteret vårt er av stor betydning for helsen og generelt velvære. All forskning tyder på at det kan være utrolig usunt for kroppen hvis vi ikke får det antall timer som kroppen vår trenger.

Derfor bør du unne deg en seng som kan sende deg godt til drømmeland hver natt.

Skriv en kommentar

five × three =